Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För lust ska ej bli förlust!

Av barnet lär att leva
där man är i nuet
inte efter något annat då treva
ge det som är för handen all tid
intresse och lust för att få till just
det tänkta, som annars kan
försvinna som en pust...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-11 10:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så sant
2013-11-12

    ej medlem längre
Ja, det är en konst att leva i nuet.
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt