Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från hösten 2012.


Inget sätts i brand

Inget sätts i brand
Marken täckt av sommarsårens skorpor
Grävde in naglarna under dig också
Under den stolta ryggtavlan
(Den kunde växa kvadratmeter
När de andades för varmt längs mina gränser)
Jag fäste den mot stjärnorna
Tittade bort

Nej inget sätts i brand
Ungdomens höstkärlek är tendentiös
Ingen vacker kappa står sig mot mörkret
Gömt i grå luftpartiklar
Trots tidiga timmar
Inga varmt färgade gator
Lyser upp blickars kala krock
När du är vackrare än någonsin
I hennes emotionellt fungerande hand








Fri vers (Fri form) av Soluno
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-11 19:51



Bookmark and Share


  Robin V
Enormt bra!

"Marken täckt av sommarsårens skorpor" - bara den här meningen säger väldigt mycket!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Soluno