Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
El Greco - The Burial of the Count of Orgaz


det vackraste med döden..? ( choka )


det vackraste med

döden - som man förstår först

långt senare är

att den vill sig själv, - ser sig

inte som ett slut

utan som sömlösare -

befriare av

högsta rang, ej alls: ge upp

utan chans; den ger

stundens möjlighet till ro -

allra mest älskad vila




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-11 22:48



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Här har Du fått med det mesta och bästa kring dödens märkligheter. Framför allt att inte vara rädd.
2013-11-14

  queenia
ja! döden befriar!
2013-11-14

  Solitaire VIP
Åååh!
Så rätt :)
Minnesmärker ;-)
2013-11-13

  anits VIP
Mycket fint skrivet
2013-11-13

  Ljusletaren
Någon har sagt att vi ska välkomna döden ännu mera än en födelse ;.)
För då är det när vi kommer hem.
Bra ordat/kram
2013-11-12

  Lars Hedlin
Bra förmedlat
2013-11-12

  Yrre VIP
så väldigt väldigt fin denna var!!!
2013-11-12

  anathema VIP
Jag tror att försonas med tanken på döden är en av de viktigare delarna för att kunna frigöra sig i livet. Bra skrivet, och rader jag önskar ta till mig.
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran