Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
+ TED, Psyfile, numberphile, etc. etc. - så mycket annat


APG420

så långt från en grekisk olivlund
med en ensam lärjunge
i samtal med sin mästare

så långt från boktryckarkonstens seger
över döden

men ändå så likt
       ändå samma essens

Driften att berätta

Den sprudlande fascinationen

Delandets glädje

Och mitt i all denna rikedom av kunskap
så mycket inskränkthet
så mycket hat
så mycket avundsjuka

Men även detta är så likt

För det är inte människosläktet som ändrat sig
bara våra verktyg




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-11 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
viktig tankeväckande!
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)