Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En dikt jag skulle ha trott att jag publicerat här förut" kallade jag det häromdan på bloggen. Det funkar här också. Jonglering.


Att skriva

Ett ord här

och där



och här.
Jonglering.

Att skriva är lek.


Våldtäkter finns.
Atombomber finns.
Glödande cigaretter mot naken hud
finns.

Att skriva är allvar.


Livet är vackert! -
att skriva är sanning.
'Vackert är livet!'-
att skriva är lögn.




Fri vers (Fri form) av Martin Hellberg Olsson
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-11 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson