Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nytt kapitel

 

hej

 

jag bestämde mig

för att försöka återfinna

min tappade röst

 

allt jag en gång velat säga

 

och det har gått så mycket tid så

många vägar har trevats

 

som att jag en dag vaknade här

i ett hus på ett berg

bortom bussens ändhållplats

 

längst ut på färingsö

 

vi ska bygga ett nytt liv här

med hammare och varsamma händer

 

vi ska hålla våra barns händer

genom skogar och vatten,

fylla burken med åkerskatter

 

och lära oss kyssas

 

här börjar ett nytt kapitel




Fri vers av molly crayons
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-11 23:46



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar denna, början är lite bedövande
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons