Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund av sol


en sekund i solen

och himmelriket faller ned

som bomull över orons mörka vågor

mjuknar mina sinnens alla kval




Fri vers av Schizooliza
Läst 796 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-11-12 04:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Solen istället för psykofarmaka, vad är det för en märklig inställning?
2014-01-30

  ettporlandevatten
Mycket fin. Lättar ens sinne att bara läsa den! :)
2014-01-26

  Kaptenlöjtnant
Den sekunden är
alla värda


2014-01-02

  Jordgubbsodlare
Harmonisk balans mellan ljus och skuggspel, hoppfullt och vackert. Och vilken fantastisk titel, applåder!
2013-11-15

  Maria Sundelin VIP
Fin hyllning till naturens krafter
2013-11-15

  Lärling
Precis så kan det vara! Fint!
2013-11-15

    ej medlem längre
Fint fångat
2013-11-15

    ej medlem längre
Några korta rader som andas befrielse.

Väl fångat.
2013-11-15

  Kaptenlöjtnant
det vill vi alla ha eller?
2013-11-12

  terra incognita
Den som aldrig varit nere i en djup brunn har heller aldrig klättrat upp från en
2013-11-12

  Lars Hedlin
Fint
2013-11-12

  b.c.
fin beskrivning
2013-11-12

  SatansSon VIP
fin redan tycktre jag på gfacebook.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza