Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven på sluten avdelning


ångestens skrik


ångestens skrik
klättrar fram
längs väggarna

och avbryter
den stundtals
mjuka stämningen

vi ändå har ibland


vi äter alla piller
i alla dess former
i fåfänga försök
för att göra oss
mer lätthanterliga

men vi ligger alla på
grundlös botten

vi delar desperation
och vi har alla

slutat hoppas



så ångestens skrik
får klättra fritt




Fri vers av b.c.
Läst 521 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-11-12 08:15



Bookmark and Share


  Connie
Den berör på djupet!
2013-11-28

  Magica VIP
Berörande.
2013-11-26

  Lars Hedlin
Mästerligt bra!
2013-11-25

    ej medlem längre
Stark och fin text!
2013-11-24

  Maria Sundelin VIP
Väldigt bra och starkt skrivet
2013-11-13

  Angel of love
Så väldigt bra text...
2013-11-13

  KattenKin VIP
Väldigt bra skrivet.
2013-11-13

  Armo
Då och då slutar vi alla hoppas, då och då slriker vi alla av ångest, och låter våra sorger klättra fritt. Då och då sitter vi alla isolerade. '
Tack för denna underbara text som påminnde mig om att vi alla kan falla och behöva hjälp.
2013-11-13

  Kajsa Karin VIP
Rysligt bra beskrivit. Svårt att finna sig i ett stadie utan hopp. / Kajsa.
2013-11-13

  Stefan Albrektsson
Starkt. Och bilden av de klättrande skriken sätter fingret på ångestens obehaglighet. Och strofen som börjar "vi äter alla piller…" är oerhört bra (och tyvärr alldeles för sann…).
2013-11-12

  petter rost
En stillsam men vibrerande stark bild - inifrån "den stundtals / mjuka stämningen / vi ändå har ibland" som små mellanrum mellan skrikens klättrande på väggarna... ögonblick av lätthanterlighet. men vems . . .
2013-11-12

  aol
ruggigt sant berörande skriftat,
2013-11-12

    ADI Nehlin
mycket bra, stark och berörande..
2013-11-12

    ej medlem längre
Otroligt bra
2013-11-12

    ej medlem längre
gillar denna!
2013-11-12

  Magnus 7.0
Målande, bra!
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.