Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna bland gamla dikter. Ett vackert avbrott från allt det depressiva...


Pånyttfödd

Jag är...

ett första andetag
en nyvaken blinkning
uppsträckta armar
njutbart utsträckt rygg

Jag är vårens första blomknoppar
ljusgrönt gräs
koltrastens ljuva gryningssång

Jag är en ny dag
samma jag
nytappad, återskapad
i grunden alltid densamma

Jag är...




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-12 11:10



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackert
mycket vackert
2013-11-12

  SatansSon
judarnas ord för herren blir jag är.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima