Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet på avstånd

Hon står naken,
i skymning framför sanning
Han är vaken,
i sin närhet på avstånd till omfamning

Passion kommer för dem att i ömhet vila,
men deras ömsesidiga varma tankar går ej att bort sila

Deras tajta vänskapsband,
kan ej klippas av

I fantasin går de hand i hand

till kärlekens röda hav




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 363 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-12 11:41



Bookmark and Share


  Lärling
Tycker mycket om!
2013-11-15

  Ordregnspoeten
Underbara rader att läsa. Tycker mycket om dem. Vilken fin berättelse du har skrivit.
2013-11-13

    ej medlem längre
väldigt fint
2013-11-12

  Unikum VIP
Så fin.
2013-11-12

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert och varmt ;)
2013-11-12

  Blåbäret
Mycket fin
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda