Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vänligt ord...

Om jag bara skulle få ett
tycker jag, att det är det bästa som mig
har skett, att det har landat just hos mig
är ju bara det ett enda stort under
det ger ju inte bara mig en utan flera glädjestunder
att jag har fått ett vänligt ord att tumma på
bort rinner ju alla dumma då
så roligt det skall bli
att med detta få trumma på!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-12 16:57



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja. Varma ord är bra.
Det svåraste är att våga tro på dem tycker jag.
2013-11-16

    ej medlem längre
Du är värd så många fler.
2013-11-13

  Lars Hedlin
En kram till dig ;)
2013-11-13

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt DET BÄSTA
Jag Glädjer mig med Dig
Du är *GULD*VÄRD*
Med Ditt GODA*HJÄRTA*
Jag önskar Dig *100*
GLÄDJE*STUNDER
/Kram





2013-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Vänliga ord får hela livet att lysa upp...och de smittar av sej...:-))
2013-11-12

    ADI Nehlin
visst är det underbart att få..och du förtjänar att få många. Kram
2013-11-12

    ej medlem längre
Kram...
2013-11-12

  lodjuret/seglare VIP
Hur hitta ett som enda uppmuntrande ord och bara ett enda, kanske något att välja själv bland dessa? Bongo. Slända. Hittegods. Gullviva. Solskenssjäl.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt