Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

Hand i hand
längsmed Orions bälte
Med iskall luft
och en himmel som var hög och klar

Och jag såg knappt
ditt leende
i mörkret
men jag visste tydligt var det var

Under kylans
tunga steg
och stjärnors sken
jag ville aldrig mer gå in

För i ett ögonblick
en stund
för alltid
var jag din




Bunden vers (Rim) av Yvonne Diana
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-12 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana