Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där ljuset aldrig fick plats att lysa


föll med lotusens kronblad till himlen
vände ut insidan – den vackra
och tömde allt, allt
det svarta
.




Fri vers av Silverbjer
Läst 539 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-12 21:29



Bookmark and Share


  Henning Hson
Mjuka sköna linjer. Bra!
2016-01-11

  petter rost
BEFRIELSE! En befrielse skriver du här – inte minst i det att lotusens kronblad faller – uppåt. Och ovanför tjärnen lyser ljuset upp, en – befrielse!
2015-02-14

    ej medlem längre
Så vackert diktat om ett tragiskt öde!
2015-02-13

    ej medlem längre
snyggt +.
2015-02-13

  Lars Hedlin
Starkt i vemods ton!
2015-02-13

  träsnidaren
Men ;
vilken underbart
fin
beskrivning
av något så sorgligt.

Vackert!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer