Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inåt ut

Du hoppar uppåt för att bryta bubblan där ovanför.
Den spricker som du ville.
Inåt ut. Utåt in.
Längst in och längst ut.

Du fäller tillfället och ser det ramla omkull.
Omständighet heter det.
Orkar inte ställa fast ögonblicken som inte skett än.
Du tror inte på det.
Slumpen tror inte på det.

Förväxla inte det omväxlande med det konstanta.
Du är en hoppare.
Runt men aldrig i ring.
Alltid framåt, fast du inte vet vart.






Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-16 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj