Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isdans

 

det blir så svårt ibland

att be om saker

när man vill så mycket när

 

man är ett svart hål

bland skrattande stjärnor

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-12 23:40



Bookmark and Share


    skamfilad
Alldeles underbar
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons