Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär vs njutning

SLUTA
och bara TA DET LUGNT.
KÄNN.
Känn det IN.....
nej det är för bra för mig
så jag ber om mer istället.

Ju mer jag ber om
ju mer får jag
och ju mer jag får
ju mer ber jag
och det gör ont.
Och jag står inte ut
därför ber jag om ännu mer!




Fri vers (Fri form) av Snölejon
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-13 11:49



Bookmark and Share


  cilax VIP
ja, så är det, känner igen mig, bra skissat
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Snölejon