Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld allas ansvar!

Vår värld allas ansvar

Don’t fold it like trash paper

Värna om vacker mångfald

Let us be opened minded

And let the love flow freely

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-13 13:25



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så sant.
Många bra texter med viktiga budskap, bravo det behövs!
2013-11-24

  Lena Själsöga Keijser
sant ur hjärta
2013-11-15

  anits VIP
Så fina tankar.
2013-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...bra skrivet...
2013-11-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
V isst värld vi delar
Å vi får fördelar som
R ejält helar om vi på
* bra sätt medspelar!
2013-11-14

  agneta pichler
fin morgon Läsning
2013-11-14

  Fem hjärtan VIP
Fina tankar...
2013-11-13

  Angel of love
Vi måste alla ta vårt ansvar.
2013-11-13

  Destino
?
2013-11-13

  louisegirl
Så sant! Fint!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin