Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långhåriga grabbar

långhåriga grabbar
ligger långt nere i stadens drömmar
tillsammans med körsbärsträdens blommor

långhåriga grabbar
med turnéschemat på ryggen
tillsammans ligger de prydligt
på rad
under stadens hat

långhåriga grabbar
tar av sig solglasögonen
blickar mot stjärnhimlen
och drömmer sig hemåt

långhåriga grabbar
tänker inte på morgondagen




Fri vers av Teodore
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-13 17:58



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Jodå,
de saknar det vanliga livet
med familj barn
och lugnet;

sparka sönder
suger
2013-11-13

    skamfilad
Om man ändå hade kunnat vara som dem.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Teodore