Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två men ändå en

Det är inte jag, jag svär!

Den du ser är inte alltid den du tror dig se

Spegeln ljuger, i alla fall ibland

Det är inte jag, jag svär!




Fri vers av Sara92
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-13 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara92