Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen proselyt!

Alla tunga tankar bryt
till glada lättare byt
de ger dagen ett gott flyt
tänk att en enda sort
av en så´n rekryt
kan skapa ett
så fint gemyt!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-14 10:30



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt GLÄDJE
Glädje i ditt sinne
Glädjer ditt minne
Glad i ditt Hjärta/Kram
2013-11-17

  ULJO
Fint
2013-11-14

    ej medlem längre
Också ett sätt att se på det! :) Du är en Gemyt!
2013-11-14

  Lars Hedlin
Härligt gott! ;)
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt