Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten är en moshpit

allt det där vi aldrig blev
långhåriga grabbar
lever i nuet
capre fucking diadem

joe drar ner ridån
står bakom scen
bäcksvart sommarljus
strömmar ut

skrämmande tankar
när vi ensamma
långhåriga grabbar
står på barrikaderna

tillsammans är de starka
ensamma är de svaga
likt statens män

de älskar
stridens hetta
kastar sten
för mänsklighetens bästa

verkligheten
är en moshpit
och vi står i mitten

grattis




Fri vers av Teodore
Läst 229 gånger
Publicerad 2013-11-14 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodore