Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen självdisciplin

slits emellan
ja eller nej

det är för svårt att stå emot
lätt att ångra sig på kvällen

ingen självdisciplin

säger en sak
gör en annan


varför ska det vara så svårt?




Fri vers av AliciaK
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-14 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen mig.
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK