Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smulorna på köksbordet


När ögats lins har grumlats av tvivel och
man letar efter ordning i smulorna på köksbordet

Då vill jag kunna sälja alla suckar
för att kunna köpa
ny puts till den gråa fasaden




Fri vers (Fri form) av Yarissa VIP
Läst 635 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-14 18:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser och berörs av tankar i text!
2013-12-31

  anits VIP
Mycket tänkvärt.
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP