Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn har koll på det mesta...

Vi fick besök av en familj från Örestad
som sa de äter då aldrig gott eller choklad
då tog jag fram en tom chokladask med lego i
då sprang den lilla tvåårsdottern fram i frenesi
med armarna emot mig och sa: -Totolad, totolad, totolad!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-14 18:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VArmt
2013-11-15

  ULJO
Trevlig berättelse
2013-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan vara svårt att ha hemligheter när barnen är med...
kul berättelse...
2013-11-14

  lodjuret/seglare VIP
Toto är väl en musikgrupp populär
utöver något med hästars besvär
choklad finns i många figurer
efterfrågas av olika filurer
så varför inte av barnsliga begär
2013-11-14

  Mona J.
Ja inte dröjer det länge innan barnen förstår vad choklad och godis är :)
2013-11-14

    ej medlem längre
Avslöjade!
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt