Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dikt till ett par föräldrar som förlorat sin son i en mycket tragisk bilolycka.


Till Er <3


Minnet av dig
Lever för alltid kvar
I hjärtats innersta rum
I tryggt förvar

Du finns i varje andetag..

Du finns i varje hjärtslag..

När dagar kommer
då modet tryter
och sorgen upp till ytan kryper

Lyssna då noga så ska ni höra
I en liten vindpust vid ert öra

Där hörs en viskning ifrån dig
Den säger oss
Att allting ordnar sig




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-14 21:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark med denna! kram
2013-11-15

  Angel of love
Sorgligt, en förälders värsta mardröm.
Men en dikt som skänker lugn.
2013-11-14

    Max Poisé
Sorgligt och väldigt vackert!
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet