Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdegrunder

Några saker får vi lyfta upp
Andra saker får vi trycka ner.
Men för det mesta räcker det med att jämna ut lite.




Fri vers av små tankar
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-14 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar