Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hut går hem sägs det!

En mor sms-ade vid sin PV
och dottern pratar glatt på "breve":
-Hör på mig nu "Mum"
modern sa bara hmmm...
-Hör! Annars blir det ingen teve!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 05:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så ja....
2013-11-15

  ULJO
Kul att du låter oss få dera på smilbanden på morgonen
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt