Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig om igen!

Hur mycket nå´n än
håller gott om kärleken
kan den sippra ut...

Om den flyr sin kos
har den ej ändrat din pose
Du, är som förr: Ros!

Hjärtat i dvala?
Där finns ej sådan skala!
Nytt ska det tala!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-15 13:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Om igen......
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt