Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somna om

Lysande siffror
fyra noll åtta
tre timmar kvar

lager av hjärtbly
lager av lycka
mörker är mjukt

tillbaka på skidor
gnistrande sluttning
tar aldrig slut

sprutande svängar
hotell är små prickar
farlig sol

nattdunkelt takvalv
diffusa gardiner
poltergeist finns

lampan i köket
slet av sina sladdar
ramlade ner

detta är ett sjukrum
för människodårar
för högt i tak

skolbibliotek med ett
heligt podium
där vi två satt

fyra och arton
kvillrande lycka
långt till dag









Bunden vers (Hexameter) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-15 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman