Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snyggt jobbat!

Dna-forskare från Kulla
fick fram rön efter rön i sin "rulla"
hur bar han sig åt
han drog fram fotoplåt
fick sen fler gen-vägar att tulla




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2013-11-15 16:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Där ser man
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt