Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte rot, inte rut, men...

Linodlare får skatteavdrag
glädjande överraskning, sa då jag!
Men, sa han till mig,
sådant för oss finns ej!
Jo helt visst! Det kallas ju: Rötavdrag...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2013-11-15 16:33



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt *SJÄLVKLART*
Regn ..över allt
då ska odlaren
Avdrag få/Kram
2013-11-17

  Lars Hedlin
;) JA varför inte!
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt