Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min förlossning

Smörjd in i ögonglimtar
Torra demoner
Jagar nån eklektiskt
Det är inte du du
Det är jag jag
I mig mig
Torr
Skinnet på flugsvamp
Stimmet i drömmen
Smörjd in i ögonglimtar
Stigmatiserad förlossning
En röst
Oavsett, bara min
Ska snart bli bön




Övriga genrer av sistergrace
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-15 23:04



Bookmark and Share


  Robin V
Satan vad vasst! Vilket tempo!
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

sistergrace