Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intermezzo (sannsaga på rim)




Tänkte han en lyckad kväll
så där som i en liten ask.
Såg han mig som Kvinna
eller bara som ett fnask?
Han föreföll helt ordinär,
som en vanlig Svensson ungefär.

Denne någon
hejdade mig på stan -
sa han sett mig då och då,
hans kompis pekat ut mig
och han kunde inte glömma.

Så tog han djärvt sitt steg
Jag var helt förbryllad
stod gapande och teg.
Men han var idel haranger
om min figur
och gav mig komplimanger
om min kvinnlighet
och dess talanger

Fick så ett papper
med hans nummer
i min hand som han kysste
helt apropå -

jag var fortfarande förstummad,
vände om på klacken
och skyndade mig att gå.

Det vore allt bra underligt
om kärlek börjar så ...











Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-16 15:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flyter fint!
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP