Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ös på grabb, som tös!

Alla bär vi på ett möjligheternas frö i vår kropp
men om det får näring kan det bli mer än en knopp
så det gäller att aldrig ge opp!

Ta motgångarna som vanliga krökar på stigen
för ideligen dyker ju sådana upp
ta dem som rörelsegupp
som andra sorters sittups
ja en god motion för tänkekroppen
det sägs ju att sådan svängar är bara: Toppen!

Ös på med kärlek till ditt frö
inte lite pö om pö
utan vält över en hel sjö...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-16 17:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så i hopp!
2013-11-17

    ADI Nehlin
Kloka hoppingivande ord
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt