Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettiofyra

Vet att jag skulle kunna
älska dig
Känner av det
varje
gång
Hur du tar min hand
och besvären flyter bort
Och allt jag skulle kunna göra för
dig
Om jag bara tillät
dig
dra in mig
Omfamna mig

Men
jag vet
mitt egna bästa

Jag har sett
hört
känt
vad du gör med andra

Men samtidigt
Bara tanken på dig
idag
IDAG
Fick mig att
ljuga

Och du omfamna
Vaggade
mig

Och nu när jag somnar
snart
Så kallar mardrömmarna
Om allt du kommer få mig att göra
Så nej
tack

Kanske bara denna gång
Du får allt
verka så
lätt




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-16 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342