Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå kor och levande ord


I den tid då det vandrade blå kor över afton himlen. På väg och alltid sjungande. Gömde det sig sagoberättare bland profeter och andra trollkarlar. De samlade inga skaror, skrev inga linjer. De viskade bara de hemliga äventyren från öra till öra och drack du och skål med de suckande själarna. Och herr Allt såg, att detta var gott, fäste ett hjärta vid varje sagas ord och form, ingen glömdes och ingen blev nämnd. Och allt blev levande ord. 




Prosa (Fabel/Saga) av AgnesP
Läst 698 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-17 10:35



Bookmark and Share


  sextonförevigt
Blir alldeles fluffig inombords, så fint.
2014-04-23

  Katinka VIP
Ljuvlig!
2013-11-17

  cilax VIP
fint kvädat
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP