Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Waldgänger

Vi ser hur alla kejsare står nakna
När vi äntligen kan se
är deras trygghet ej längre saknad

Havsluften piskar upp till storm

oförlåten är jag
oförvägen är du

våra leenden - en fågel




Fri vers av Robert Halvarsson
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2013-11-17 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson