Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden på min näthinna


Se dig närma dig mig som ett hungrigt djur efter sitt byte.
Med starka blåa ögon, med en känsla av beslutsamhet.
Fattar mina överarmar, drar mig mot dig och kysser mina läppar i en och samma sekund.
Hinner inte reagera, du förstelnade mig.
Drar undan mitt hår, kysser min hals hårdhänt i vänta på mera.

Alla känslor flödar igenom min kropp, njuter och vrider på mig.
Vet inte vart jag ska ta vägen
Att tänka nu har blivit försent
Vilja har tagit över

Din hand längs mitt bröst och mina läppar söker sig efter dina.
Kastar dig ner på soffan, inget återvänd nu min vän.
Ser dig njuta
Känner din vilja
Hör dig säga; sluta inte snälla jag ber dig.

Ingen risk att jag slutar, detta är bara början min vän!




Fri vers av Sara92
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-17 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara92