Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jag provar mig fram och skriver texter på impuls. De kommer förändras. Inget är ju bestående.


Dödsdans.

Jag dansar mig död i natt. Har ingen aning om något. Det som finns är nu och inte sen.
Tappade mitt usbminne i havet. Tappade sinnet,tappade allt jag tidigare skrivit.
Därför dansar jag i natt. Dansar mig död med såriga fötter- nu-nu-nu. Ur balans i obalans balanserande på ansvaret över det egna livet. Inte ditt eller någon annans. Nej mitt.


Våra sinnen är infekterade och pulserande, men jag jag har ingen aning om något. Inte denna dödsdansnatt.

En natt som ingen annan.




Fri vers av Ivanovitj
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-17 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett