Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: PPQ Red: Queenia


Skammen

 




Klagovisor sjungs

högt och lågt-

medan Skammen

smyger bort till vrån.


Tissel, tassel mellan

munnar, öron, läppar

ja, tungor hala.



Allt och inget sägs

- för att vinna ett uns

av empati.

 

Spotta, Stena, döm

mig gärna! 


Men gör det öppet!

Skammen längtar

hem till sig.

 




Fri vers av queenia
Läst 537 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-18 00:33



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Bra, stark text!
2013-11-21

  Fem hjärtan VIP
Starka rader..!
2013-11-19

  ULJO
Mycket känsla här
2013-11-18

  Federico Romano
Bra rader som jag ser det, bra med öppenhet, men skam?
2013-11-18

  Lars Hedlin
Stark och känslofylld!
2013-11-18

    ej medlem längre
"Tissel,tassel" ja, skvaller och pratsjuka, DET är en skam som skall förpassas till skamvrån.
2013-11-18

  SatansSon VIP
bts om dksm. klaga ska man nog passa sig för om man inte har skam i kroppen.
2013-11-18

    ej medlem längre
gillar och funderar på denna rad:

" skammen längtar hem till sej"

:)
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia