Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Även forskare har insett detta!

Här får du en plastanka lillebror
den håller att leka med tills du blir stor!
Nej skrek liten kille
inte alls detta han ville
tar lådan omslagspappret, på så´n lek han tror




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-18 10:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så är det faktiskt ibland!
2013-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Barn vill ofta inte ha färdiga leksaker...roligare att fixa egna...
bra skrivet...
2013-11-18

    ej medlem längre
Barnens härliga fria lekvilja!
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt