Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjuka Rasken

smärtans vingar skördar hem

allt som är bokmärkt  Livet

 

de finaste små kattsjälarna

får åka först till ljuset

lämna snopna mattar

i gråtattackernas race

utan synligt slut

 

minnet av tonårstankar

när en faster försvinner

frågan inombords lyder

varför alltid de snälla

får åka först

 

det måste ju ha

en logisk förklaring

de är klara med sina prov

 

de som är kvar

ser inte alla änglavingsfjädrar

de skickar ned till oss

i grottekvarnen som bevis

 

min katt skickade

uppstående kattöron

som lyssnade uppåt

flera gånger om

 

likafullt kommer spontant

ilskan från och till

när vi kampat så bra ihop

kunde vi inte fått

fyra år till ändå

 

förmodar denna katt

var alldeles för Perfekt

för denna missnöjesdal

fylld av negativiteter som

totalt saknar denna ömsinta

inkännande kropp som

speglades i ögon

och skiftande tonfall

 

som ständigt delades ut

till alla omkring honom

där han riktigt

öste på max mycket

av Allt

 

 

 

 




Fri vers av Kim VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-18 17:04



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja det är Rasken på fotot m mig!
2013-12-23

    Ken Cassel
En fin kisse du har där :)

Kramar..
2013-11-21

  Lars Hedlin
Så fint vännen!
2013-11-19

  Mona J.
Underbart vacker!
2013-11-18

  Solitaire VIP
Rasken är ju en kattängel
Förstås
Precis som min gamle Sixten
Så speciella, så fina själar
De hade säkert nya uppdrag
Som väntade dem, så har jag tänkt.
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP