Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rollen rolla på

Sida vid sida i femtio år
hur i all sin dar sådant då går
sa folk för det de inte alls förstår...

Det måste ju bli många gräl på vägen
och både känna sig och bli förlägen
men det är ju att vara förvägen...

Det gäller ju att få utvecklas åt sitt håll
även om man som par ingår i en roll
så måste man ju ha lov
att röra sig utan att det
i förhållandet blir groll...

Man ska ju inte växa samman
för att bli exakt lika
utan försöka att varandra berika
och inte glömma det unika...

Som man föll för hos den kära
just det "det dära"
som man tyckte så mycket om
och ville bara vara det nära...











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-18 18:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vishet i orden!
2013-11-19

    ADI Nehlin
kloka ord..så sant
2013-11-18

  ULJO
Den här gillade jag
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt