Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du ser något annat

Jag vill ha strutar fram
och fjädrar bak

Jag vill ha en nos som pekar uppåt
och ett hår som svallar nedåt

Jag vill tala i honung
och ha ett hjärta av stål

Jag vill röra handen lätt
när dagen är tung

Jag vill läsa av ögon jag möter, med glädje
Låta blickar rasera min sorg

Jag vill egentligen inte göra något ogjort
Fast jag ångrar det jag gjort

Hur länge kan jag vara fågelfri i kroppen
Men ändå vilja fjädrar?




Fri vers av Virvelvinda
Läst 244 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-11-18 19:00



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Fantastisk text!
Tycker speciellt om...

"jag vill röra handen lätt
när dagen är tung"
2019-01-09

  snej
Grym text!
2013-11-21

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra i känsla och inlevelse!
2013-11-19

  Marianne Räf
Otroligt bra, denna!
Toppensnyggt jobb!
I min smak, alltså..
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda