Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste låta mig få älska dig



Du kom plötsligt
så nära
att jag kunde känna din doft

Den kittlade i min näsa
for upp i mitt huvud
gjorde mig yr

Den for ner i mitt hjärta
fick det att vibrera
som om tusentals kolibrier
hade släppts löst i mitt bröst

Jag ville låta mina fingrar dansa
genom ditt ljusa rufsiga hår
Följa ditt öras former
ner över halsen

Mina läppar
ville forma
orden

just dom orden

som inte fick sägas

Men jag kunde inget göra
dom bubblade upp inom mig

Med mina läppar
tätt mot ditt öra
viskade jag


"Du måste låta mig få älska dig"




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 325 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-18 21:26



Bookmark and Share


  Connie
Blir så tagen av den här, helt underbart beskrivet!
2014-08-22

    ej medlem längre
Så bra skrivet!
2013-12-05

  Maiah VIP
Fin känsla
2013-11-22

  Linda CH VIP
"Den for ner i mitt hjärta
fick det att vibrera
som om tusentals kolibrier
hade släppts löst i mitt bröst" definierar förälskelsen perfekt!
2013-11-22

    ej medlem längre
den är vacker!!
2013-11-21

  Lars Hedlin
Man blir ordfattig;) Bara så underbart bra!
2013-11-19

  Angel of love
Åh alldeles underbar text.
2013-11-19

    Max Poisé
Tankar flyger när jag läser och du förmedlar det så väl!
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet