Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan planering

Orden kom tillbaka i ett eländigt skick.
Varit ute på resa utan planering.
De hade slitits på resan.
Inte fått se de platser som de borde.
Vi tog emot dessa ord.
Ord stod mot ord.
Vi tog dem tillbaka och värmde dem i våra hjärtan.




Fri vers av Johan Jonsson
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-18 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson