Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ser man...

En liftare, det syns ej om det är hon eller han
men blir snabbt upplockad av en otroligt vänlig man
liftaren då frågar, ser du mej
som en kille eller som en tjej?
-Inget problem för mig jag kan älska med alla minsann...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-19 12:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt