Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkast - Något som aldrig Publiceras

Du skrev mig när ingen såg på
Formade mig
Till vackra ord

Du höll mig hemlig - Du höll mig för dig själv
...Kanske skämdes du för ditt konstverk...

...

Vad lämnades kvar?

Ett Utkast till något
Som aldrig blev klart..
Ett Utkast som aldrig var meningen att
någon annan skulle få se

Jag var
ditt Utkast...
som aldrig blev Publicerad





Fri vers av T.R.
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-19 17:42



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Varför inte? Bara en svag och ihopkrupen konstnär lämnar skisser ensamma utan att jobba på dem, men du..kanske är du publicerad..kanske i en form du inte anat. Tror det. Jag applådera dig och ropar efter författaren!
2013-11-20

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Finurlig ;o)
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

T.R.