Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gång...

Två livmödrar sa till varann:
-Har vi beställt n´n sak från nå´n ann...
Här kommer just nu
allra käraste du
två nötter med ett organ minsann...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-19 14:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA jisses så det kan bli
2013-11-20

    Albin Teorb

öhm, trekant?!

"intressant" text :-) sköna höstfärger.

*går iväg skamsen efter kommentar*

2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt