Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina gömmor hittade jag ett antal dikter som jag skrev som barn, Det gör ont att läsa men det visar att barn med har intensiva känslor.


Hon har tagit sitt liv

Hon har tagit sitt liv,

men ändå lever hon.

Hon sörjer sig själv,

men ändå skrattar hon.

Hon undrar hur de andra har tagit det,

men innerst inne vet hon ju att ingen märkt något.

Hon mår inte bra och hon vet varför.

men ändå kan hon inte sätta sig emot det hon mår illa av.

Hon är levande begravd.

Muren har hon byggt för att skydda sig.

men frågan är om den är tillräckligt stark?




Övriga genrer av EmelyB
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-19 20:39



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Barn är så ofta mycket klokare än omvärlden inser. Fint
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB